Vijesti o Falun Dafa i krizi ljudskih prava u Kini

Fotografsko – multimedijalna izložba s radionicama „Miroljubivo putovanje Falun Dafa“

U subotu, 19. svibnja od 10.00 -14.00 u zagrebačkom Hrvatskom Društvu Likovnih Umjetnika

Fotografsko-multimedijalna izložba „Miroljubivo putovanje Falun Dafa“
Fotografsko-multimedijalna izložba „Miroljubivo putovanje Falun Dafa“

ZAGREB - U subotu 19. svibnja 2012. u HDLU (Trg Žrtava Fašizma bb), održava se fotografsko-multimedijalna izložba „Miroljubivo putovanje Falun Dafa“.

Izložba se odvija točno tjedan dana nakon svjetskog Falun Dafa dana, kao i 20. obljetnice predstavljanja ove drevne prakse u javnosti. Izložba je dio brojnih manifestacija i aktivnosti kojima se diljem svijeta obilježava ova važna obljetnica i skreće pažnja na progon Falun Dafa praktikanata koji se, nažalost, i dalje odvija unutar Kine.

Izložba objedinjuje tri priče – širenje Falun Dafa, brutalan progon od strane komunističkog režima te miroljubivi apeli diljem svijeta. Sastoji se od 56 fotografija, većinom A4 formata, podijeljenih u navedene tri tematske cjeline, a biti će popraćena video projekcijom nadahnjujućih likovnih djela praktikanata sa međunarodne izložbe „Umjetnost Istinitosti – Dobrodušnosti- Tolerancije“, kao i potresnim dokumentarcem „Desetljeće hrabrosti“ koji se osvrće na progon u Kini.

Zainteresirani posjetitelji će moći odmah naučiti vježbe, a biti će održana i radionica za izradu papirnatih lotosovih cvjetova, tradicionalnog simbola neiskvarenosti i čistoće.

U suradnji s HDLU, Falun Dafa udruga Hrvatske organizira ovu izložbu kako bi se pridružili svjetskim aktivnostima u otkrivanju brutalnog progona i upoznavanju šire javnosti sa ljepotom Falun Dafa discipline – discipline koja je utemeljena na harmoniziranju pojedinca s okolinom pod vodstvom Istinitosti, Dobrodušnosti i Tolerancije.

Ulaz je besplatan, kao i sve u vezi Falun Dafa, uključujući podučavanje vježbi.

Službene stranice HDLU: http://www.hdlu.hr/2012/05/15/miroljubivo-putovanje-falun-dafa-fotografsko-multimedijalna-izlozba-s-radionicama/

Podijeli ovaj članak:

Ostanite informisani. Prijavite se za naše press statemente i newsletter.